Archívum: színek

Lakberendezés, Kis színes

2016 színei: rózsakvarc és derűs kék nem csak babáknak

2016.02.03. 10:02 | pantone színek 2016

A Pantone Kft. – a színek és színrendszerek, valamint a színkiválasztás és színhelyesség világszerte ismert szakértője – minden évben bejelenti az év színét. 2016-ra vonatkozóan nem kis meglepetésre a babarózsaszín és párja a babakék lett a befutó.

Tovább...

 

Lakberendezés, Kis színes

Így készül a hangulatmontázs

2016.02.02. 13:02 | hangulatmontázs lakberendezés színek

A lakberendezők nélkülözhetetlen eszköze, amely legjobban szemlélteti a megrendelőnek a megálmodott szoba terveit. A különféle, csupán színük alapján összeválogatott tárgyak és anyagminták gyűjteménye egy papíron elrendezve adja meg a leendő szoba hangulatát.

Tovább...

 

Festés, Lakberendezés

Kötött szín kötetlen felhasználásra: lila

2015.01.19. 13:00 | lila színek lakberendezés otthon Platinum fal kék sárga szürke fehér fekete türkiz vintage klasszikus

lila_pavakek

Misztikus és elegáns szín sokféle árnyalattal: lehet kékes, rózsaszínes, bordós is, mi az? A lila. Sokféle, mégis kötött szín: jól meg kell gondolni, mivel kombináljuk.

Tovább...

 

Festés, Lakberendezés

A fal színe, ha szürke

2015.01.14. 10:30 | színek Inntaler falfelület fal fekete fehér sárga

szurke_es_fa

A szürke szín a lakberendezésben általában a bútorhuzatok, esetleg szekrények esetén kerül szóba, pedig megfelelő koncepcióban a falon is nagyon jól tud mutatni ez a szín.

Tovább...

 

Lakberendezés

Színek a konyhában - piros

2014.12.21. 20:30 | színek lakberendezés otthon konyha piros fehér konyhabútor Platinum konyha- és fürdőszobafesték

piros_kieg

A piros egy erős, kötött szín: bármilyen környezetről legyen szó, a piros színű dolgok dominálnak benne, vonzzák a tekintetet.

Tovább...

 

Festés, Lakberendezés

Színek a konyhában - kék

2014.12.09. 23:05 | konyha lakberendezés Platinum konyha- és fürdőszoba festék kék fehér fém fa kontraszt színek

kek_konyha

Általában nem a kék szín az első, ami eszébe jut az embereknek egy konyha tervezésekor. Kötött szín, a legtöbb árnyalata hideg is. Mégis, ha valaki kedveli ezt a színt, van mód arra, hogy a konyhában is jól alkalmazza.

Tovább...

 

Festés, Lakberendezés

Színek a konyhában - fekete

2014.12.02. 21:30 | színek konyha fekete konyhabútor textúra tégla csempe mozaik lakberendezés

fekete_konyha

Első hallásra bizarrnak tűnhet, de igenis, lehet helye a feketének a konyhában. Megmutatom, hogyan alkalmazd ezt a színt egy elegáns és élhető konyha kialakításához.

Tovább...

 

Kültér, Festés, Dekoráld magad!

Otthonszépítés: madáretető kerti járólapból 3.

2014.11.30. 17:40 | átalakítás Boróka Csináld magad! DIY lazúr fafelület kert tél madáretető fenyő járólap színek vörös

elso_szaraz

A madáretető kerti járólapból készített alapja és teteje az első réteg lazúrfesték után már szép vöröses színben pompázik. A biztos, időjárásálló felületvédelemhez kell még egy réteg.

Tovább...

 

Kültér, Festés, Dekoráld magad!

Otthonszépítés: madáretető kerti járólapból 2.

2014.11.29. 18:25 | DIY Csináld magad! fenyő járólap átalakítás Boróka lazúr vörös színek erezet madáretető kert tél fafelület

teto

A madáretető anyagát két kerti fa járólap szétszedésével állítottam elő, és némi barkácsműhelyi majd-jó-lesz-még-valamire fahulladékkal kiegészítve a tetőszerkezet is hamar elkészült.

Tovább...

 

Festés, Lakberendezés

Színek a konyhában – sárga

2014.11.24. 14:25 | sárga színek fehér szürke fekete konyha konyhabútor Platinum falfelület konyha- és fürdőszoba festék

sarga-feher

A sárga szín a napfényt hozza el a belső terekbe, élénk árnyalatai energikus, vidám hangulatot teremtenek. Alkalmazása a konyhában egyformán szolgálhat klasszikus, konzervatív és modern stílust is.

Tovább...

 

Festés, Dekoráld magad!

Platinum Decor temékek színezése

2014.11.23. 10:45 | színező tinta színek dekoráció színezés falfelület platinum decor mészfesték diszperziós festék glett

eloszoba

A dekorációs termékekkel a falfelület különböző típusú optikai és textúra hatását érheted el. Létezik közöttük színezett és nem színezett kivitel is, de jó tudnod, hogy van olyan termék, amivel tetszőleges színre színezheted őket.

Tovább...

 

Gyerekszoba, Lakberendezés, Dekoráld magad!

Tengerre, otthon!

2014.11.14. 11:10 | tenger hajó lakberendezés design dekoráció tematikus lakberendezés színek Platinum csíkos kék fehér homokszín

tenger_szoba

A lakberendezésben nem csak a megszokott stílusok (klasszikus, modern, minimál, retro, country, stb.) keretein belül van mozgástered, hanem lehetőség van tematikusan is berendezni akár egy szobát, akár az egész lakást. Az egyik ilyen tematika a tenger és a hajózás.

Tovább...

 

Festés, Lakberendezés

Színek a konyhában – zöld

2014.11.12. 21:05 | konyha Platinum zöld színek lakberendezés csempe bútor fal falfelület konyha- és fürdőszobafesték

zold_konyha

A zöld a természetben az élet, a növekedés, a megújulás színe, és ezek intenzitása az árnyalatok erősségében vissza is köszön. Ha a konyhádban szeretnéd használni a zöld színt, több lehetőséged is van.

Tovább...

 

Festés, Lakberendezés, Dekoráld magad!

Egy kis csillogás

2014.11.04. 13:15 | csillog dekoráció Csináld magad! DIY festés fény falfelület színek effect pigment

fenyes

A dekorálás egyik klasszikus módszere a csillogó felület vagy felületrész kialakítása. A helyiségen belüli fényviszonyok változásának köszönhetően a csillogós felület a különböző napszakokban eltérő látványt nyújthat. Ezt a hatást többféle anyag és technika alkalmazásával is elérheted.

Tovább...

 

Kültér, Festés, Dekoráld magad!

Otthonszépítés: színeket az erkélyre! 3.

2014.10.31. 14:25 | panel lakás erkély beton diszperziós homlokzatfesték falfelület színezőpaszta színek Csináld magad! DIY otthonszépítés festőhenger festőszalag sávok festés

erkely_savok

Az alapozó festés két fehér rétegben készült, száradás után a különböző színűre festendő sávokat festékszalag felragasztásával jelöltem ki. Ez utóbbiból elég sok fogyott: az alapozás előtti előkészítéshez és a sávok kijelöléséhez majdnem másfél tekercs kellett, ez 55-60 méter.

Tovább...

 

Kültér, Festés, Dekoráld magad!

Otthonszépítés: színeket az erkélyre! 2.

2014.10.30. 20:50 | beton Csináld magad! diszperziós homlokzatfesték DIY alapozás falfelület panel erkély homlokzat lakás otthon maszkolás festőszalag festés otthonszépítés színek színezőpaszta

erkely

A panelházi erkély felújításra ítéltetett, összeállt a terv az új arculathoz. A munkához diszperziós homlokzatfestéket és színezőpasztát választottam, és jó sok festőszalagot készítettem elő.

Tovább...

 

Kültér, Festés, Dekoráld magad!

Otthonszépítés: színeket az erkélyre! 1.

2014.10.29. 20:00 | otthonszépítés DIY Csináld magad! erkély panel beton kültér falfelület diszperziós homlokzatfesték homlokzat színek színezőpaszta otthon lakás

erkely_eszkozok

A panellakás-tulajdonosok állandó problémája, hogy az elrendezés miatti egyformaságok miatt nehéz igazán egyedi arculatot adni a helyiségeknek. Nem nagyon van lehetőségfalakat áthelyezni, befalazni-ablakot vágni, így a lakberendezés és a falak festése, tapétázása marad lehetőségként arra, hogy a tulajdonos kicsit saját egyéniségére formázza otthonát.

Tovább...

 

Festés, Dekoráld magad!

Dekorálj különleges anyagokkal! 2.

2014.10.27. 14:15 | dekoráció falfelület bársonyhatású festék metáleffekt festék kőlazúr platinum decor fallazúr színek

metaleffekt

Szeretnél különleges anyaghatású falat, de nem glettel, hanem fedőréteggel szeretnéd elérni? Csak a fal egy részén szeretnél valami dekorációt, és nem szeretnéd megbontani a fal síkját? Ebben az esetben a dekorációs célú, speciális fedőfestékek használatát javaslom.

Tovább...

 

Festés, Dekoráld magad!

Faldekorálás egyszerűen 2.

2014.10.25. 20:40 | Csináld magad! falelület csíkozás színek falfestés sávok sablon dekoráció

csikos

Többféle festékkel is lehet viszonylag egyszerűen igen látványos dekorációt varázsolni a falra. Választhatsz sávos, kockás alapmintát is, vagy használhatod a különböző színeket tértagolásra is.

Tovább...

 

Festés, Dekoráld magad!

Faldekorálás egyszerűen 1.

2014.10.24. 20:00 | Csináld magad! falfelület falfestés tapéta bordűr díszléc stukkó színek dekoráció

tapeta_festek

Számos faldekorációs módszer van, köztük akadnak könnyebbek és nehezebbek is. Arra gondoltam, hogy kicsi részletesebben bemutatok néhányat, hogy azok is bátrabban bevágjanak, akik még nem csináltak ilyesmit.

Tovább...

 

Dekoráld magad!, Kis színes

Részekből egészet - készíts mozaikot!

2014.10.22. 18:30 | mozaik csempe kerámia porcelán üveg csemperagasztó fugázás fuga színek alakzatok Csináld magad!

mozaik_nap

Egy üres falfelület, vagy egy megunt asztal is könnyen és látványosan feldobható mozaikozással, és még a gyerekeket is be lehet vonni a munkába! Apró, szabálytalan formájú porcelán, kerámia vagy üvegdarabok tetszőleges mintává elrendezve ragasztással kerül a felületre, majd a darabok között hagyott réseket fugával kitöltve kap szép kontúrokat és kiemelést a kép.

Tovább...

 

Lakberendezés, Dekoráld magad!

Az őszi divat színei a lakberendezésbe ültetve

2014.10.15. 22:10 | színek lakberendezés ősz divat lila kék vörös sárga alumínium zöld mályva konyak festés mázolás kiegészítők

szinek

Lassacskán véget ér a kései Vénasszonyok nyara, és tényleg beköszönt az ősz. Jártamban-keltemben láttam is már néhány érdekes színű őszi ruhadarabot, ezért kicsit utánanéztem a várható színeknek, hogy elmondhassam nektek, mit lehet velük kezdeni a lakberendezésben.

Tovább...

 

Kültér

A ház színei

2014.10.09. 21:10 | ház vakolat ablak színek sárga fehér bordó kék zöld fa homokszín barna

sarga_feher

Egy családi ház kinézetét ugyanúgy befolyásolja a színvilága, mint a formái vagy a kertje. Ahhoz, hogy az összhatás harmonikus és egyedi legyen, fontos, hogy a különböző felületeinek szín- és anyagkiválasztását összehangold.

Tovább...

 

Festés, Kis színes

Csillagfürt, tárnics, kosbor meg a többiek: a Platinum különleges színárnyalatairól 2.

2014.10.05. 10:15 | Platinum egyrétegű falfesték árnyalatok színek sárga lila tárnics csillagfürt libapimpó

platinum

Ma folytatom a Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték árnyalatainak bemutatását. Mivel több mint 40 színváltozat kapható a boltokban, most a teljesség igénye nélkül, a legkülönlegesebb nevűek bemutatása van soron.

Tovább...

 

Festés, Kis színes

Csillagfürt, tárnics, kosbor meg a többiek: a Platinum különleges színárnyalatairól 1.

2014.10.04. 15:15 | Platinum falfesték egyrétegű színek kosbor árnyalatok Mesevirág fátyolka lila rózsaszín fátyolvirág

platinum

A Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfestéknek negyvennél is több színárnyalata van forgalomban. Ezek egymással keverhetőek, így újabb, egyedi színváltozatokat hozhatsz létre.

Tovább...

 

Mázolás, Dekoráld magad!

Otthonszépítés - fali fogas tenyérnyomokkal 3.

2014.09.30. 22:25 | Csináld magad! DIY fafelület fenyő zománcfesték színek sárga piros fehér kék zöld bordó fali fogas akasztó

akasztok

A kezek megfestésével célegyenesbe ért a tenyérmintás fogas projekt. A száraz alapfelületre felrajzolt mintát színes zománcfestékekkel töltöttem ki, és vízszintesen tárolva szárítottam.

Tovább...

 

Mázolás, Dekoráld magad!

Otthonszépítés - fali fogas tenyérnyomokkal 2.

2014.09.29. 22:25 | Csináld magad! DIY fafelület fali fogas fenyő színek sárga fehér kék zöld piros zománcfesték

festett_kezek

A kiválasztott fenyődeszkák az előkészítés után egy sor sárga zománcfesték-réteget kaptak. A terv szerint színes tenyérmintákat helyezek el rajtuk. Ehhez meg kellett várni, hogy a festék teljesen megszáradjon.

Tovább...

 

Mázolás, Dekoráld magad!

Otthonszépítés - fali fogas tenyérnyomokkal 1.

2014.09.28. 21:35 | Csináld magad! DIY fali fogas színek sárga zománcfesték fafelület fenyő

sarga_zomanc

Egy olyan fali fogast akartam készíteni, ami színes, vidám, és nem jön szembe minden második lakberendezős – csináld magad témájú honlapon. Sokat gondolkodtam, milyen minta lenne jó egy saját kézzel készült fogason, végül a legkézenfekvőbb, igazán kéznél levő megoldást találtam: kezek legyenek rajta!

Tovább...

 

Lakberendezés

Éltető fény és bensőséges hangulat egyben: gyújts gyertyát!

2014.09.19. 20:25 | gyertya fény ősz este színek illat hangulat nyugalom harmónia

szines_gyertya

Gyertyát gyújtani jó. Nem csak áramszünet, vagy romantikus vacsorához érdemes, hanem „csak úgy”: egy fáradt nap végén, amikor már bántja a szemed a lámpa fénye, de valamennyi fény azért mégis csak kell.

Tovább...

 

Festés, Lakberendezés, Dekoráld magad!

A pingált plafon

2014.09.18. 16:09 | festés fal mennyezet színek otthon minták Platinum


A szobák díszítésekor a mennyezet általában kevés figyelmet kap. Festése vagy tapétázása során ez a rész többnyire egyszínű, világos árnyalatú marad, és így nyitott, tágas látványt kölcsönöz a helyiségnek.

Tovább...

 

Lakberendezés, Dekoráld magad!

Sárgától a barnáig – ősz a lakásban

2014.09.17. 22:40 | ősz színek lakberendezés textília sárga narancs vörös barna kiegészítők

oszi_szinek

Ha nincs is lehetőség évszakonként átrendezni, átfesteni a lakást, néhány jellegzetes kiegészítőt bevetve könnyen kialakíthatod az őszies összhatást. Mutatom is, mire gondolok!

Tovább...

 

Kültér

A színezett márványszemcsékről

2014.09.14. 01:00 | vakolat vékonyvakolat hőszigetelés kültér beltér márványszemcse színek variálhatóság policolor kötőanyag oldat

szemcse

A kültéri falbevonatok kiválasztásánál az egyik lehetőség a dekoratív, színes vékonyvakolat, mely ideális a változatos, egyedi felület kialakításához. Ennek egy fajtája a márványszemcsés vakolat.

Tovább...

 

Kültér, Mázolás

De mi az a kalapácslakk?

2014.09.10. 13:00 | fémfelület fémfesték rozsda kalapácslakk színek textúra egyedi Cellkolor Direkt

kalapacs

Kétféle festéktípus létezik fémfelületek kezelésére: az alapozást igénylő, és az alapozás nélkül is alkalmazható festékek. Utóbbiak színválasztékában egy furcsa nevű színnel találkozhatsz: ez a kalapácslakk.

Tovább...

 

Lakberendezés

Textíliák a hálószobában

2014.09.03. 10:45 | hálószoba lakberendezés színek textília ágy függöny szőnyeg párna minta

szines

A pihenés nagyon fontos, ezért a hálószoba kialakítását nem szabad elhanyagolni. A fal színének és a kényelmes bútorok kiválasztásán túl érdemes nagy hangsúlyt fektetni a textíliákra is.

Tovább...

 

Kis színes

​Piros, fehér, zöld: erő, hűség, remény

2014.08.20. 08:00 | piros fehér zöld színek zászló trikolor

zaszlo

A világ országainak zászlói között huszonnégy trikolor van, de csak kettő olyan, ami piros, fehér és zöld színekből áll: Magyarországé és Olaszországé. Az Államalapítás ünnepén a magyar zászló színeiről mesélek nektek.

Tovább...

 

Kültér, Festés, Hőszigetelés

A kültéri falfestésről

2014.08.17. 10:15 | kültér falfestés hőszigetelés alapozás színek felújítás

kulter

Ha elkészült a ház szigetelése, és a szigetelő vakolat, következhet az utolsó réteg. Az egyik lehetőség erre a falfesték.

Tovább...

 

Festés, Dekoráld magad!

Bordűrök a falon

2014.08.15. 19:55 | tapéta bordűr falfestés színek tértagolás dekoráció gyerekszoba nappali hálószoba étkező

bordur

A bordűrök akkor jöttek igazán divatba, amikor az otthonokba megérkeztek a bátrabb színek. Gyerekszobákban, nappali- és hálószobákban, étkezőkben ad hangsúlyt az eltérő színekre festett falnak.

Tovább...

 

Gyerekszoba, Lakberendezés, Dekoráld magad!

Otthonszépítés: falmatrica öntapadós tapétából 3.

2014.07.30. 17:40 | gyerekszoba falmatrica DIY Csináld magad! buborék cica festés öntapadós tapéta ragasztás színek

karikak

A gyerekszobai fal festése megszáradt, a két cicafigurát kivágtam, és megtörtént a buborékok kivágása is. A színeket még a tapétaboltban válogattam össze az aktuális választékból. A saját készítésű falmatricában épp az a jó, hogy se a szín, se a forma nincsen kőbe vésve.

Tovább...

 

Festés, Lakberendezés

Egy kis plusz az egyediségért - videó

2014.07.10. 14:15 | szoba festés dekoráció Platinum egyediség trükk ötlet Csináld magad! színek

proba

Ha már elkészült a festés, de úgy érzed, hogy valami hiányzik, egy kis utómunkával könnyen és gyorsan még egyedibbé teheted otthonodat. Meg is mutatom, hogyan.

Tovább...

 

Kültér, Mázolás

Bátrabban az ajtószínekkel! 2.

2014.07.09. 10:10 | ajtó kapu fafelület mázolás színek stílus piros fekete kék zöld

ajtok

Akár a bejárat ajtaja, akár valamelyik helyiségé a lakásban, nem kötelező a megszokott fehér-barna vonalon mozogni, ha színválasztásról van szó.

Tovább...

 

Kültér, Mázolás

Bátrabban az ajtószínekkel! 1.

2014.07.08. 18:35 | ajtó kapu régi faragott fafelület színek stílus mázolás

ajtokiliincs

A bejárati ajtó a lakás/ház egyik fontos arculati része. Kialakítása, mintája, színei megmutatják, milyen ember otthonát őrzi.

Tovább...

 

Festés, Lakberendezés

Valami régi, valami új

2014.07.05. 13:00 | otthon felújítás iroda színek lakberendezés dekoráció új régi összhatás harmónia

szinek

Amikor eldöntöd, hogy újrafested a falaidat, azt is el kell döntened, hogy megtartod-e a régi színt, vagy újat választasz.

Tovább...

 

Festés, Lakberendezés

A mennyezet és a színek

2014.07.02. 20:50 | színek festés otthon mennyezet díszléc stukkó Platinum árnyalatok

plafon_zold

A díszlécekről szóló múlt heti bejegyzésemben érintettem a mennyezet színválasztásának témáját. Ma ezt járom kicsit körbe.

Tovább...

 

Mázolás

Fehér ajtók, ablakok

2014.06.30. 18:40 | ablak ajtó beltér kültér elszíneződés fehér zománcfesték Platinum Aqua mázolás sárgulás felújítás színek

feher_ajto

Ha otthonodban az ablakok, ajtók és kereteik fából vannak, a felületkezelésük egyik módja a mázolás. Hagyományosan általában fehér színűre mázoljuk ezeket a felületeket, ám az elszíneződés idővel bosszúságot okozhat.

Tovább...

 

Festés, Dekoráld magad!

Kis díszléc-egyszeregy

2014.06.16. 09:00 | díszléc falfestés dekoráció színek tértagolás elválasztás tapéta Corso egyedi

diszlec

A díszléc az a kiegészítő, amellyel egyszerűen tudjuk a festett falakat, mennyezeteket egyedivé tenni, és akár a tértagolásban is fontos szerepet tölthet be.

Tovább...

 

Lakberendezés, Dekoráld magad!

Délies otthonosság – a mediterrán stílus

2014.06.13. 13:13 | otthon mediterrán nyár lakberendezés stílus színek kovácsoltvas konyha Platinum

mediterran_1

Hogy a nyaralás önfeledtségének emléke, vagy a könnyed elegancia teszi-e, nem tudni, de egyre gyakrabban találkozni mediterrán stílusban berendezett otthonnal.

Tovább...

 

Lakberendezés, Dekoráld magad!

A lányregények enteriőrje – a vintage stílus

2014.06.12. 09:35 | otthon lakberendezés vintage romantika régi színek stílus platinum decor

vintage_szekreny

Mai bejegyzésemmel kicsit inkább a hölgyeknek kedvezek, de nem árt, ha kedves férfitársaim is figyelnek: a hölgyek mindig értékelik, ha egy férfi tudja, mi tetszik nekik!

Tovább...

 

Lakberendezés, Dekoráld magad!

Ha a kevesebb több – a minimál stílus

2014.06.10. 19:40 | otthon lakberendezés minimál stílus dekor falfelület Inntaler színek

minimal_haloszoba

A minimál stílus a lakberendezésben is egyre kedveltebb irányzat: az egyszerűség ugyanis nem feltétlenül jelent fantáziátlanságot.

Tovább...

 

Lakberendezés, Dekoráld magad!

Ahány ország, annyi féle – a vidéki (country) stílus

2014.06.09. 19:00 | dekor lakberendezés vidéki country otthon pasztell színek fafelület Neo falfelület

videki_konyha

A vidéki stílus legismertebb változata az amerikai és angol filmekkel jutott el hozzánk, azonban számos további verziója is megtalálható.

Tovább...

 

Lakberendezés, Dekoráld magad!

Időutazás a múltba és a jövőbe: a retro stílus

2014.06.05. 14:10 | dekor lakberendezés otthon felújítás retro futurisztikus minták falfestés fiatalos színek

retro

Az utóbbi néhány évben a lakberendezésben is teret hódít a retro stílus. Leginkább a nagyvárosi fiatal felnőttek kedvelik: az apró garzonokban, kis lakásokban remekül alkalmazható ez az irányzat.

Tovább...

 

Címkék

2014 2016 ablak ablakcsere ablakdekor advent adventi koszorú ágy ágyvég ajándék ajtó ajtódísz ajtófestés akác akasztó alakzatok alapozás alapozó albérlet alga-stop aljzatkiegyenlítő állólámpa állvány álmennyezet alumínium antik antikkő glett anyagbeszerzés április arany arculat árnyalatok árnyék art asztal átalakítás átépítés átfestés Ausztria áztatás baba babaszoba bambusz barkácsolás barna bársonyfesték bársonyhatású festék beeresztés befőzés bejárat beltér Berlini Fal betegség betegszoba beton bevonó bézs biodekor biztonság Bócsa bordó bordűr Boróka Boróka vékonylazúr borvörös bőrönd bővítés buborék bura burkolás burkolat bútor bútorok Cellkolor Cellkolor Aqua Cellkolor Brill Cellkolor Direkt Cellkolor Direkt hígító cica cigi ciklámen címke cipő cipőszekrény citromsárga Corso country családi ház csapadék csempe csemperagasztó csepegésmentes cseppmentes cseresznyevirág csíkok csíkos csíkozás csillagfürt csillár csillog csillogás csináld magad csináld magad mozgalom Csináld magad! csipke csiszolás csiszolópapír csiszolóvászon csizma CSOK cső decor Decor glett decoupage dekor dekor glett dekoráció dekorfestés design dészafürdő direkt rozsdára díszléc diszperziós diszperziós festék diszperziós homlokzatfesték divat DIY DIY koszorú dobogó dogozószoba dolgozósarok dolgozószoba ebédlő ecset effect pigment effekt effekt pigment egyedi egyedi falfestés egyediség egyenetlenség egyrétegű egyszerű elegancia előkészítés előkészületek előszoba elrendezés elszíneződés eltávolítás elválasztás emelet emeletes ágy emeleteságy energiahatékonyság energiatakarékosság energiatanusítvány enteriőr építkezés épület energetikai felmérés épület energetikai tanúsítvány erdő eresz ereszcsatorna erezet erkély eső este észak Észak-Amerika eszköz eszközök esztergálás étkező étkezőasztal Év Színe évszakok extrém festés ezüst fa fafelület fagy fakéreg fakonzerváló alapozó fal fal előkészítés falelület falfelület falfény falfesték falfestés falfülke falhibák fali fogas falikép fallazúr falmatrica faragott farönk fatapasz fátyolka fátyolvirág favédelem február fehér fekete fekvőbeteg feltöltés felújítás felületkezelés felületvédelem fém fém és fa festés fémes burkolat fémfelület fémfesték fémfestés fémhatás fémkerítés fény fenyő fertőtlenítés festék festék eltávolítása festékbolt festékeltávolítás festékmárka festékszórás festés festő festőhenger festőpárna festőszalag festővászon feületvédelem fiatalos fiúk fogantyú fogas folt folyékony fa fonott fotel födém főzőhely fuga fugafesték fugázás furat futurisztikus függöny fürdődekor fürdőszoba fűtés fűtési trükkök fűtőtest galériaágy garázs garzonlakás geometria gipszkarton glamping glett glettelés glettgipsz glettgipsz extra gomba Gomokkő Glett gyapjúrost gyár gyerek gyereknap gyerekszoba gyermek gyermekjáték gyertya gyógyítás gyönghyház gyöngyház hajó hálószoba hangulat hangulatmontázs harmónia ház házhozszállítás házi ápolás házi könyvtár helyreállítás helytakarékos helytakarékosság henger hiba hibák hideg higítás higító homedekor homlokzat homokkő glett homokozó homokszín hónap témája horpadás hőlégfúvó hőszigetelés hőszigetelő panel Hőszigetelő rendszer hullámos húsvét huzat hűtés hűtőszekrény időjárás illat impregnálás Inntaler internet irattartó íróasztal iroda izoláló festék járda járóka járólap játszótér javítás jég jótékonyság kalapácslakk kamra kanapé kandalló kandeláber kapcsoló kapu karácsony karácsonyfa karácsonyfa talp karácsonyfadísz karnis káróminta kárpit kártevők kavics kék kellék képkeret képzőművészet kerámia keret kerítés kert kert(sz)építés kerti bútor kerti munka kerti szerszám kertszépítés kiadósság kiegészítők kihúzható ágy kis lakás kiságy kisbútor klasszikus kockás Kolorbox komód konnektor kontraszt konyak konyha konyha- és fürdőszoba festék konyha- és fürdőszobafesték konyhabútor kopásállóság korlát korongecset korrózió korróziógátló korróziógátló alapozó korrózióvédelem kosbor koszorú kovácsoltvas kőfal kőlazúr könyv könyvespolc környezetvédelem kötőanyag oldat közbenső festés kreatív kromofág kutya kutyaház kültér lábazat láda lakás lakásdekor lakásfelújítás Lakásvásárlás lakberendezés lakk lakkbenzin hígító lakkozás lambéria lámpa lányok latex latex festék latexfesték lazúr LED légáteresztő lemosás lenolaj lépcső lepcsőház létra libapimpó lila liter lugas lyuk madáretető mágnes mágnes fal mágnes festék Magyar Termék Nagydíj mai dekor mályva március marsala márvány márvány gett márvány glett márványglett márványszemcse maszkolás maszkoló szalag mászóka matt mázolás mécsestartó mediterrán méhviasz meleg színek mélyalapozás mélyalapozó mennyezet mennyezetfestés mennyiség Mesevirág mész meszelés meszes glett meszes vakolat mészfesték metál metáleffekt festék mézeskalács minimál minimál stílus minőség minta mintahengerelés minták mohagraffiti mosható mosható fal mosogató mozaik munka nád nappali narancs narancssárga natúr nedvesedés négyzetméter Nemzeti Fejlesztési Minisztérium nemzetközi Neo nitrohígító növény nyár nyári konyha nyílászáró nyugalom olajfesték oldószer oldószeres lazúr oltott mész olvasósarok ombre fal OSB lap otthon Otthon Melege Program otthoni festés otthonszépítés öntapadós tapéta összhatás ősz ötlet ötletek pad padlás padló palló pályázat panel Pannon Festék Hálózat pantone papír pára páraelszívó parketta párna pasztell pasztell színek penész penészlemosó pepita padló pergola pigment piros plafon plakát Platinum Platinum Aqua platinum decor Platinum Decor Glett Platinum egyrétegű beltéri festék Platinum Falfény Platinum finomglett polc polcok Poli-Farbe Poli-Farbe Boróka Poli-Farbe Cellkolor Aqua Poli-Farbe Cellkolor Brill Poli-Farbe Inntaler Poli-Farbe Kolorbox Poli-Farbe mésfesték Poli-Farbe Platinum Poli-Farbe Platinum konyha- és fürdőszoba festék poliamid policolor Policolor ready poliiakryl porcelán poszter pöttyök pöttyös praktikum próbafestés radiátor ragasztás ragasztó ragasztógipsz ragasztószalag raklap rattan régi relax repedés rétegvastagság retro rezsi spórolás romantika romantikus rongy rozetta rózsadekoráció rózsaszín rozsda rögzítés rönklámpa ruhafogas rusztikus sablon sablonfestés sablonozás salétrom sár sárga sárgulás sarok sávok selyemfényű sérülés simítás skandináv stílus sókivirágzás sorozat spakli stencilezés stílus struktúra struktúra henger strukúra stukkó sütő szabály szakember szalvétatechnika számítás számítógépes színkeverés szánkó szappan szavazás szegély szék szekrény szekrényágy szellőzés szellőztetés szemcsesűrűség szerszám szerszámok Sziget Fesztivál szigetelés szilikát szilikát falfesték szilikátfesték szín színek színes plafon színezés színező festék színező tinta színezőpaszta színhoroszkóp színkártya színkeverés színkör színminta színszakértő színterápia szintetikus hígító színválasztás szivacs szivacsolás szoba SZOCPOL szög szőnyeg szúnyogháló szürke tágas helyiségek takarítás takarófólia takarószalag támogatás tanács tanácsok tanulósarok tapéta tapétaragasztó tapétázás tárnics tárolás tároló társasház tartósság tavasz távol-keleti Teflon tégla tél telefon téli dekor téli dekoráció tematikus lakberendezés tenger tennivalók terasz térelválasztó terméskő tértagolás terület tervezés testmagasságmérő testvérek tető tetőablak tetőtér textil textília textúra tinta tipp tippek tisztítás tolóajtó ton in ton töltőalapozó tömítés trend trikolor trükk trükkök tusoló tükör türkiz tűzhely új újrafestés újrahasznosítás urban ünnep ünnepi dekor ütemezés üveg üvegfátyol üvegház üvegmatrica üvegszövet tapéta üvegtégla vadetető vágás vakolás vakolat vakolt fal vakráma variálhatóság városi vásárlás vasbeton vastaglazúr vb védőfelszerelés vékonylazúr vékonyvakolat vendégszoba veranda viasz viaszolás vidéki videó vihar világítás világos vinil vintage virág virágminta virágtartó vízbázisú festék vizes bázis vizesedő fal vízlepergető vízvezeték vlies VOC vörös workshop Ytong zászló zene zomácfesték zománc zománcfesték zománcozás zománfesték zongora zöld zsalugáter zsírkréta zuhanyfülke